ComeOn Oddskampanjer

 

ComeOn erbjuder nya medlemmar en av marknadens bästa odds bonusar. Nya spelare får välja mellan två bonus alternativ.
400% upp till 400 kr. Sätt in en hundring och spela med femhundra kronor. Eller 100% bonus på första insättningen, upp till hela 3000 kr.
Föruton den förmånliga välkomstbonusen finns det flera andra bra och spännande odds kampanjer till ComeOns medlemmar.


Krysset Live
Krysset Live är ComeOns variant på stryktipset. Du ska tippa 1, X eller 2 på tio matcher från Premier League och du får göra tre halvgarderingar. Pricka in 8 rätt eller mer och du får vara med och dela på prispotten på 140.000 kr.
Det är gratis att delta i Krysset Live men för att ha möjligheten att dela på prispotten från kampanjen så måste du först placera ett kvalificerande spel innan veckans omgång av Krysset har spelstopp.

Ett kvalificerande spel är ett spel med endast matcher från veckans Premier League på minst 10 kr och med lägsta odds 1.80.

Flash Bet
ComeOns Flash Bets är perfekt för dig som gillar snabb action. Flash Bets innebär att du ska förutspå nästa mål, straff, inkast, frispark, eller hörna under kommande 1-5 minuter live under en match.

Riskfritt MobilBet
Ditt första spel på Oddsen från din mobil eller surfplatta är riskfritt. Förlorar du ditt spel får du insatsen tillbaka i bonuspengar. Maximal återbetalning är 100 kr.Gå till ComeOn…
 Come On SV  Come On Bonus SV  Comeon Free Spins   ComeOn Mobil

free hit counters